miércoles, 5 de diciembre de 2018

#IntuGoHome

L'empresa britànica Intu ha tingut la seua última "pataleta" i està acusant el govern autonòmic de posar treballes, problemes i d'obstaculitzar la seua inversió "Intu Mediterraneo".

Fins i tot, l'ambaixador -benvingut Mister Manley!!- s'ha reunit amb el President de la Generalitat per expressar-li la seua preocupació perquè aquest projecte no tire endavant.

Sembla que cal explicar-los, perquè no acaben d'entendre-ho...  serà l'idioma?, que la legislació (en la metròpoli i també en les colònies) està per complir-se.


Una legislació autonòmica que PROTEGEIX:

1. Els paratges naturals perquè els nostres néts puguen passejar entre arbres i no en el pàrquing d'un abandonat centre comercial.

2. El nostre comerç local valencià, el que existeix als nostres barris, dóna vida als nostres pobles i proporciona treball digne i de qualitat.

3. El medi ambient, aquest que lamentarem haver fet malbé quan siga massa tard.

Perquè el futur desitjat, senyors inversors, són les ciutats sostenibles, les zones rurals plenes de vida amb comerç de proximitat i accessible per tots i totes i sobretot una legislació que protegisca la nostra salut, la nostra economia, els nostres negocis i la nostra manera de vida mediterrània.

De models de centres comercials fracassats i morts, ja ens arriben notícies de l'altre costat del "charco". Models del passat que ja no tenen cabuda en la idea de futur que tenim els ciutadans.

#IntuGoHome